Catering nieuws

Cateringspot houdt u op de hoogte van niews uit de catering branche. Heeft u zelf iets dat u met cateraars of mensen die geinteresseerd zijn in catering wilt delen? mail uw nieuws aan info@cateringspot.nl.

Populair: Het warme en koude buffet

Geplaats op 11-07-2016 om 15:55
Populair: Het warme en koude buffet

Buffetten

De meest gekozen vorm van catering is het lopend buffet, dat bestaat uit verschillende soorten opgemaakte en ruim gegarneerde salades, diverse warme en koude gerechten en schotels, bijgerechten en warme of koude sauzen. Buffetten zijn er voor elk budget, variërend van eenvoudig tot zeer luxe en uitgebreid. Afhankelijk van uw voorkeur op basis van budget en smaak, kunt u zeer uiteenlopende buffetten afnemen.

Om u op weg te helpen bij het maken van een keuze, geven wij enkele voorbeelden van wat u kunt verwachten bij verschillende typen buffet met tevens een prijsindicatie. Houdt u er rekening mee dat de meelevering van bestek, borden, etc. voor aanvullende kosten kan zorgen en dat de prijzen meestal gelden vanaf 20 personen.

Standaard Buffet

Prijsindicatie: Buffet: +- €8,50 - €12,50 p.p. / Servies +- €1,50 - €2,50 p.p. (NB: Dit betreft slechts een indicatie, welke prijzen kunnen verschillen) 

Het instapbuffet wanneer u niet te veel wenst uit te geven en toch in de watten gelegd wilt worden door uw cateraar. De prijs kan verschillen tussen de verschillende cateraars, met name bepaald door de kwaliteit van ingrediënten en mate van ambachtelijkheid.

Het standaard buffet bevat voor elk wat wils met weinig poespas, hoewel doorgaans de koude saladeschotels door de uitgebreide garnering zeer mooi zijn opgemaakt. Het bevat meestal de volgende componenten:

Opgemaakte schotels rundvlees- / kartoffel-/ huzarensalade

  • Variërende garnering, zoals bijvoorbeeld gevulde eieren, vleeswaren,gerookte vissoorten, etc.

  • Gehaktballetjes of (kip)sateh in satesaus

  • Stokbrood met kruidenboter

  • Kerrie-/ cocktail-/knoflooksaus e.d.

 

Als u de voorkeur geeft aan aan een andere stijl van catering, dan is het vaak ook mogelijk om meer mediterraanse of orientaalse gerechten af te nemen binnen dezelfde prijscategorie. Mogelijkheden zijn dan in plaats van bovenstaand om pasta’s, rijst/bami of bijvoorbeeld  couscous te kiezen.

Laatste berichten

Tips voor bij uw catering

Geplaats op 23-09-2016 om 16:28

Populair: Het warme en koude buffet

Geplaats op 11-07-2016 om 15:55

Welk type catering past het beste bij uw evenement?

Geplaats op 18-06-2016 om 15:56

Cateringspot.nl is vernieuwd!

Geplaats op 06-01-2016 om 12:05

Cateraar opgelet! Win een bedrijfsvideo

Geplaats op 28-04-2015 om 10:00

Toon alle berichten