Catering nieuws

Cateringspot houdt u op de hoogte van niews uit de catering branche. Heeft u zelf iets dat u met cateraars of mensen die geinteresseerd zijn in catering wilt delen? mail uw nieuws aan info@cateringspot.nl.

Cateringspot.nl is vernieuwd!

Geplaats op 06-01-2016 om 12:05
Cateringspot.nl is vernieuwd!

Na onze start in maart 2014 hebben wij het afgelopen jaar veel contact gehad met cateraars en gebruikers van onze website die op zoek zijn naar catering mogelijkheden. Dit met als doel om Cateringspot verder te verbeteren. Door naar deze feedback te luisteren en na te denken over innovatieve verbeteringen, presenteren wij u graag het nieuwe Cateringspot!


Wat is er nieuw?
In de nieuwe versie zijn er een aantal grote zowel zichtbare als niet zichtbare verbeteringen toegepast. Allereerst hebben wij het eenvoudiger gemaakt om een catering opdracht te plaatsen voor uw feest of evenement waarna u binnen één dag tot maximaal 5 reacties ontvangt.

Cateraars vergelijken
Naast een 'opdracht plaatsen' waarbij u van een breed scala aan cateraars een reactie ontvangt kunt u met het nieuwe 'Cateraars vergelijken' zelf kiezen wie er op uw catering opdracht mag reageren. U kunt via dit systeem, de interactieve kaart of de cateringgids eenvoudig cateraars die aan uw eisen voldoen selecteren en ze een opdrachtomschrijving toesturen waarna zij contact met u zullen opnemen om uw catering wensen verder te bespreken.Zo ontvangt u altijd een offerte op maat.

Een verbeterd Cateraar dashboard
Ook het backend systeem van Cateringspot is verbeterd. Er kan nu aangegeven worden binnen welke afstand een catering opdracht relevant is voor een cateraar en vanaf hoeveel personen de cateraar interesse heeft deze opdrachten. Ook zijn er social media en SEO-opties op te geven waardoor een profiel op onze site uw eigen site meerwaarde geeft. Cateraars kunnen op hun profiel zien hoe vaak het profiel via Cateringspot bekeken is. Met trots delen wij graag dat de profielen van enkele van onze premium leden al meer dan 1000 keer bekeken zijn!

Eerst eens proberen?
Om cateraars de volledige Cateringspot ervaring te kunnen bieden hebben wij Cateringspot de komende 6 maanden gratis gemaakt voor alle cateraars. U kunt nu dus eenvoudig een account aanmaken en van alle nieuwe en extra opties gebruik maken.

Catering nieuws
Nu wij steeds verder groeien willen wij geïnteresseerde cateringliefhebbers graag op de hoogte brengen en houden van interessant catering nieuws. Hiervoor gaan wij actief aan de gang met onze blog/nieuwspagina. Bent u een cateraar en heeft u een leuk nieuwtje? Dan delen wij dit graag.

Visie op 2015
Wij hopen dit jaar ons leden aantal te verdubbelen en hen daarbij ook een groot aantal opdrachten en vergelijkingsopdrachten te kunnen bieden. Ook hopen wij dat steeds meer cateraars hun profiel op cateringspot invullen en een aantal van hun klanten vragen om een recensie te schrijven waardoor Cateringspot meer kan fungeren als Cateringwaarborg website.

Ook mee doen? Wordt gratis lid op Cateringspot.nl en help ons verder te bouwen aan het catering platform van Nederland.

Laatste berichten

Tips voor bij uw catering

Geplaats op 23-09-2016 om 16:28

Populair: Het warme en koude buffet

Geplaats op 11-07-2016 om 15:55

Welk type catering past het beste bij uw evenement?

Geplaats op 18-06-2016 om 15:56

Cateringspot.nl is vernieuwd!

Geplaats op 06-01-2016 om 12:05

Cateraar opgelet! Win een bedrijfsvideo

Geplaats op 28-04-2015 om 10:00

Toon alle berichten