Hoe werkt het?

Cateringspot brengt vraag en aanbod bij elkaar. Als u op zoek bent naar een cateraar kunt u die bij ons op verschillende manieren vinden. Cateraars kunnen via Cateringspot opdrachten binnenhalen en zichzelf presenteren.

bezoeker

U bent op zoek naar leuke en vooral een lekkere invulling van uw feest of evenement.

Bij Cateringspot vindt u het grootste aanbod aan cateraars in Nederland. Dankzij uitgebreide profielen met recensies krijgt u direct inzicht in het aanbod, zowel bij u in de buurt als geselecteerd aan de hand van uw specifieke wensen.

Opdracht plaatsen
Stel, u weet ongeveer wat u wilt qua catering, maar heeft geen idee welke cateraars dit voor u kunnen doen en wat de kosten hiervoor zijn. Door het plaatsen van een opdracht komt u in contact met cateraars die u graag verder helpen.

Geïnteresseerd in deze mogelijkheid?

Plaats direct een opdracht

cateraar

U bent als cateraar op zoek naar opdrachten en grotere naamsbekendheid.

Cateringspot biedt u als cateraar een unieke mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren. Als u een profiel aanmaakt, vergroot u direct uw vindbaarheid en kunt u laten zien welke diensten u aanbiedt en in welke regio u actief bent. Met de beoordelingen en recensies die op uw profiel te vinden zijn, wordt er duidelijk inzicht gegeven in de kwaliteit van uw cateringsdiensten.

Voor cateraars die direct op zoek zijn naar interessante opdrachten en meer willen opvallen op Cateringspot is er de mogelijkheid om premium lid te worden. Met een premium lidmaatschap kunt u reageren op de opdrachten die bezoekers op de website plaatsen. Zo komt u direct in contact met de klant. Een volledig overzicht van alle functionaliteiten waar premiumleden recht op hebben vindt u hier.

Wordt nu lid en ontdek de kracht van Cateringspot.

Meld uw bedrijf aan!